1. Innledning

1.1 Dette dokumentet fastsetter vilkårene og betingelsene («Vilkår») som gjelder for deltakelse i Loctite og Pattex You Can Fix It-konkurranse («Konkurranse») via www.loctite-consumer.no og www.pattex.no.

1.2 Arrangøren er Henkel Norway AS («Henkel»), Postboks 6405, Etterstad, 0604 OSLO, eieren av merkene Loctite og Pattex.  Arrangøren forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene til enhver tid og kommunisere endringer til deltakerne ved å oppdatere disse vilkårene på www.loctite-consumer.no og www.pattex.no.

1.3 Gjennom deltakelse i denne konkurransen samtykker alle deltakerne i å akseptere og etterleve disse vilkårene.


2. Deltakelse

2.1 For å delta i denne konkurransen må deltakerne være:

a) minst 18 år, og
b) bosatt i Norge.

2.2 For å delta i konkurransen må deltakerne kjøpe et produkt fra Loctite eller Pattex (Produkter som du kan konkurrere med er Loctite Super Glue Precision 5g, Loctite Super Glue Precision MAX 10g, Loctite Super Glue Brush-On 5g, Loctite Kintsuglue og Pattex Nor More Nails Original 300ml og Pattex No More Nails Original Easy Pack 200ml) og besøke Loctite-siden på www.loctite-consumer.no eller Pattex-siden på www.pattex.no og fylle ut den 7-sifrede koden på baksiden av limtuben og forklare hvorfor de bør vinne et Supergavekort. Disse trinnene skal gjennomføres på den spesifikke You Can Fix It-konkurranse-siden ved å fylle ut kontaktskjemaet. I emnelinjen må du skrive «You Can Fix It» og i meldingslinjen må du skrive inn den 7-sifrede koden og hvorfor du ønsker å vinne.

2.3 En intern jury hos Henkel vil kåre en vinner basert på hvorfor deltakeren vil vinne premien.

2.4 Siste konkurransedag er 30.04.2019. All deltakelse som mottas etter denne datoen vil ikke være kvalifisert.

2.5 Ansatte hos Henkel eller relaterte selskaper og deres familiemedlemmer, kan ikke delta i konkurransen.

2.6 Arrangøren er ikke ansvarlig for sen, tapt, skadet, ufullstendig eller bedragersk deltakelse.


3. Premie

3.1 Premien består av et SuperGavekort med en verdi på 5 000 NOK fra GoGift. Tre vinnere er valgt totalt.

3.2 Premien kan ikke overføres til andre, byttes eller refunderes.  Spesifiserte datoer kan ikke endres.  

3.3 Kåringen vil finne sted hos Henkel mellom siste konkurransedag og kunngjøringsdatoen den 17.05.2019.

3.4 Vinneren vil varsles via e-post eller telefon på adressen eller telefonnummeret han/hun oppgir i kontaktskjemaet på konkurransesiden på www.loctite-consumer.no eller www.pattex.no.

3.5 I tilfeller der det ikke er mulig å få kontakt med vinneren etter 3 forsøk, skal arrangøren kåre en ny vinner med den nest beste begrunnelsen til hvorfor nettopp han/hun skal vinne, som nevnt i paragraf 2.4.

3.6 Vinneren vil motta informasjon om hans/hennes premie innen 14 dager etter kåringen, og billettene vil deretter sendes via e-post.

3.7 Premien kan ikke byttes mot kontanter, og arrangøren forbeholder seg retten til å erstatte premien med en premie av tilsvarende verdi under omstendigheter utenfor arrangørens kontroll.

3.8 Vinneren skal være ansvarlig for alle skatter/avgifter som kan påløpe i forbindelse med premien.


4. Generelt

4.1 Arrangørens beslutning er endelig.

4.2 Arrangøren forbeholder seg retten til å suspendere eller avslutte konkurransen eller forlenge konkurranseperioden.

4.3 Disse vilkårene skal reguleres etter norsk lov og norske domstoler skal ha den eksklusive jurisdiksjonen for eventuelle tvister som oppstår fra eller i forbindelse med denne konkurransen.


5. Personvern

5.1 Gjennom deltakelse i konkurransen vil Henkel samle inn visse personopplysninger om deltakerne.  Vi vil behandle informasjon om deg i henhold til vår personvernerklæring nedenfor.  Ved å delta i konkurransen samtykker du til slik behandling og du garanterer at alle opplysninger fra/om deg er korrekte og nøyaktige.

5.2 Ved å delta i konkurransen godtar du vilkårene i Facebooks personvernpolicy, som du finner på http://www.facebook.com/policy.php

5.3 Henkel er berettiget til å dele en deltakers personopplysninger med organisasjoner som hjelper til med gjennomføringen av konkurransen og utdeling av premier.

5.4 Deltakerne har rett til å få tilgang til sine personopplysninger fra Henkel eller be om at Henkel ikke bruker slike personopplysninger. Alle slike henvendelser skal rettes til: consumerservice-ac.norden@henkel.com

5.5 Se personvernerklæringen/personvernpolicyen (http://www.loctite-consumer.no/no/meta/footer-nav/data-protection-statement.html) for nærmere detaljer om deling av personopplysninger som deltakerne gir til Henkel, og om deltakernes rettigheter i forbindelse med personopplysningene som vi samler inn fra dem i tilknytning til konkurransen.


6. Rettigheter

6.1 Deltakeren tildeler Henkel alle rettigheter i alle medier og i alle produkter generert av eller som er relatert til konkurransen.

6.2 Ved å delta i konkurransen godtar deltakeren at hans/hennes bidrag (inkludert hans/hennes bilde) når som helst kan brukes i reklame som genereres av eller som et resultat av konkurransen, og på Facebook-, YouTube- eller Twitter-sidene til Henkel og deres varemerker, men bare på måter som er i samsvar med personvernerklæringen/personvernpolicyen (http://www.loctite-consumer.no/no/meta/footer-nav/data-protection-statement.html).


HENKEL PERSONVERNERKLÆRING

INNLEDNING OG GENERELLE VILKÅR

Vi, hos Henkel, er forpliktet til å beskytte ditt personvern under den norske datavernlovgivningen («DVL»). 

Denne personvernerklæringen gir deg informasjon om hvilken personopplysninger vi samler inn, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvem vi deler den med.  Dette er relatert til vår bruk av personopplysninger du sender til oss online via nettstedet på www.loctite-consumer.no og www.pattex.no («Nettstedet»), via telefon/tekstmelding, via e-post eller brev eller når du deltar i enhver kampanje, konkurranse eller loddtrekning arrangert av oss eller på våre vegne via en Facebook-plattform.  Du vil også lære hvordan du kan undersøke om informasjonen vi samler inn er riktig, og hvordan du kan henvende deg til oss for å slette slike personopplysninger.

Henkel Norway AS («Henkel») er medlem av Henkel Corporation og dataansvarlig med hensyn til DVL. Henkel Norge AS er et registrert selskap i Norge med kontoradresse Postboks 6405, Etterstad, 0604 OSLO.


INFORMASJON VI INNHENTER FRA DEG

Vi kan innhente og behandle følgende informasjon fra deg:

 • Informasjonen du gir til oss ved å fylle ut skjemaene (inkludert, uten begrensning, kontaktskjemaene) på nettstedet og sende personopplysninger på e-post.   Dette inkluderer informasjon du oppga på registreringstidspunktet på vårt nettsted/abonnement på våre tjenester, posting av materiale eller henvendelser for å motta flere tjenester fra oss.  Vi kan også be deg om informasjon når du deltar i en konkurranse, loddtrekning eller kampanje som arrangeres eller sponses av oss eller våre leverandører på våre vegne, som kan arrangeres via Facebook-plattformen eller andre sosiale medier-plattformer, og når du rapporterer et problem med nettstedet,
 • Hvis du kontakter oss, kan vi arkivere denne korrespondansen for fremtidig referanse;
 • Henkel, eller deres leverandører (på våre vegne), kan også be deg om å delta i spørreundersøkelser som vi bruker til forskningsformål, selv om du ikke er forpliktet til å svare på dem;
 • Opplysninger om transaksjoner du utfører via nettstedet og gjennomføring av bestillinger;
 • Opplysninger om dine besøk på vårt nettsted og ressursene du bruker.


INFORMASJON OM DIN DATAMASKIN

Vi kan innhente informasjon om din datamaskin, inkludert navnet på din Internett-leverandør, din IP-adresse, nettleserversjon, operativsystemet som brukes til å få tilgang til vårt nettsted samt søkeord du bruker for å finne vårt nettsted, der dette er tilgjengelig.  Disse dataene er kun statistiske data vi bruker anonymt og er ikke ment for å identifisere personer.


INFORMASJONSKAPSLER

«Informasjonskapsler»
Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre våre nettsider mer brukervennlig. Informasjonskapsler er små pakker med informasjon som lagres midlertidig på harddisken og som er nødvendige for å bruke nettsiden vår. De inneholder ingen personlig informasjon om deg, og de kan ikke brukes til å identifisere hver enkelt bruker. Informasjonskapslene inneholder ofte en unik ID, som er et vilkårlig nummer, og lagres på datamaskinen din. Noen informasjonskapsler utløper når du stenger nettleseren, andre lagres over lengre tid.

Informasjonen i informasjonskapslene brukes til å forbedre tjenesten for deg, for eksempel gjennom:

 • å identifisere din enhet slik at du ikke trenger å skrive inn den samme informasjonen flere ganger, for eksempel når du fyller i et skjema eller deltar i en undersøkelse,
 • å gjenkjenne at du allerede har skrevet inn brukernavn og passord slik at du slipper å gjøre dette på hver side,
 • å måle hvor mange mennesker som bruker tjenesten slik at den kan bli enklere å bruke samt at det finnes tilstrekkelig med kapasitet for å levere raske funksjoner,
 • å analysere anonym informasjon som hjelper oss til å forstå hvordan brukerne benytter seg av de forskjellige tjenestene våre, slik at vi kan forbedre disse.


Informasjonskapsler på denne nettsiden

Dette nettstedet bruker førsteparts- og tredjeparts informasjonskapsler.  Alle informasjonskapslene som brukes på dette siden beskrives nedenfor og kategoriseres som enten første- eller tredjeparts informasjonskapsler.

Informasjonskapsel: etracker
Navn: etcnt_113536
Formål: Nettsiden bruker etracker-teknologi for å samle inn informasjon om besøksadferd. Denne informasjonen er anonym, og brukes til markedsførings- og optimaliseringsformål.  All besøksinformasjon lagres med en anonym bruker-ID og kan samles inn til en brukerprofil. Informasjonskapsler kan brukes for å samle inn og lagre slik informasjon, men informasjonen holdes helt anonymt. Informasjonen vil ikke brukes til å identifisere den enkelte besøkeren, og inneholder ikke personlig informasjon. Innsamling og lagring av slik informasjon kan til enhver tid nektes med hensyn til påfølgende tjenester.

Informasjonskapsel: Landsvelger
Navn: loctite-landsvelger
Formål: Denne informasjonskapselen lagrer landsspesifikk informasjon i tilfelle du besøker nettsiden via det globale domenet www.loctite.com eller bytter land via «Select Region»-alternativet på nettsiden.

Informasjonskapsel: Kanal
Navn: loctite-kanal
Formål: Denne informasjonskapselen lagrer informasjon om hvilke deler av nettstedet som den besøkende er interessert i.

Informasjonskapsel: Inngangsside
Navn: loctite-inngangsside
Formål: Denne informasjonskapselen lagrer informasjon om hvilken målgruppe som brukerne tilhører.

Informasjonskapsel: AddThis
Navn: __atuvc, di, dt, loc, psc, uid, uvc
Formål: Disse informasjonskapslene tilhører tredjepartsleverandøren AddThis for at brukerne skal kunne dele innhold via sosiale nettsider og via e-post.

Alle moderne nettlesere gir deg muligheten til å endre innstillingene for informasjonskapsler. Disse innstillingene finnes vanligvis i "alternativ"- eller "innstillings"-menyen i nettleseren. For å få en forståelse av hvordan disse innstillingene fungerer, vennligst se følgende linker. Du kan også få informasjonen i nettleserens hjelpefunksjon.

Innstillinger for informasjonskapsler i Internet Explorer
Innstillinger for informasjonskapsler i Firefox
Innstillinger for informasjonskapsler i Chrome
Innstillinger for informasjonskapsler i Safari

Du kan også besøke www.aboutcookies.org for omfattende informasjon om hvordan du endrer innstillingene i en rekke nettlesere.

Vær oppmerksom på at det å begrense bruken av informasjonskapsler kan påvirke nettsidens funksjonalitet.

Hvis du ønsker å studere koden i en informasjonskapsel kan du åpne informasjonskapselfilen i nettleseren og klikke på en enkelt informasjonskapsel for å åpne den. Du får se en kort streng av tekst og tall. Tallene er ditt ID-kort kan bare leses av serveren som ga deg informasjonskapselen.

Les mobiltelefonens brukerveiledning for informasjon om hvordan du gjør dette via mobiltelefonen. 

For å blokkere tredjeparts informasjonskapsler, se nettsiden for mer informasjon.


LENKER TIL ANDRE NETTSTEDER

Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder som er uavhengig av Henkel og dermed utenfor vår kontroll.  Lenker vi bruker til andre nettsteder er kun ment som informasjon og for å gjøre det enklere for deg.  Denne personvernerklæringen gjelder ikke for andre nettsteder selv om de kan ha lenker til dette nettstedet.  Andre nettsteder kan ha sin egen personvernerklæring og brukervilkår, og vi anbefaler at du leser disse før du sender dine personopplysninger til dem.


BRUK UT IFRA PERSONOPPLYSNINGER

Vi behandler personopplysninger innhentet fra deg på følgende måter:

 • Å behandle dine henvendelser, spørsmål og forespørsler,
 • Å gi deg informasjon om våre produkter og tjenester som du ber om fra oss eller som vi mener kan interessere deg, der du har samtykket til å bli kontaktet for slike formål,
 • Å administrere vårt system og for statistisk informasjon og backup,
 • Å oppfylle våre forpliktelser i henhold til kontrakter som er inngått mellom deg og oss,
 • Å gjennomføre markedsundersøkelser,
 • Å la deg delta med interaktive funksjoner i våre tjenester når du selv ønsker å gjøre dette,
 • Å administrere din deltakelse i konkurranser, loddtrekninger eller kampanjer,
 • Å varsle deg om endringer av våre tjenester.

Hvis vi bruker dine personopplysninger for markedsføringsformål eller hvis vi offentliggjør din informasjon til en tredjepart for markedsføringsformål, vil vi først informere deg (før vi innhenter dine opplysninger).  Når du gir oss informasjon vil du få muligheten til å si ifra hvis du ikke ønsker å motta markedsføringsinformasjon fra oss eller fra nøye utvalgte tredjeparter. 


HVEM VI DELER INFORMASJON MED

Vi kan offentliggjøre dine personopplysninger til et annet medlem av vårt konsern, det vil si våre datterselskaper, vårt holdingselskap og deres datterselskaper.

Vi deler også dine personopplysninger med tjenesteleverandører vi har engasjert til å utføre tjenester på våre vegne (inkludert, men ikke begrenset til, leverandører engasjert av oss for å hjelpe til med gjennomføring av konkurranser, loddtrekning eller kampanje). Men disse tjenesteleverandørene er ikke autorisert av oss til å bruke eller offentliggjøre slik informasjon med unntak av der dette er nødvendig for å utføre tjenester på våre vegne eller for å oppfylle lovgivningen.

Vi kan offentliggjøre dine personopplysninger til tredjeparter:

 • I tilfeller der vi selger eller kjøper virksomheter eller aktiva, og dermed offentliggjøre dine personopplysninger til en potensiell selger eller kjøper av slik virksomhet eller slike verdier,
 • Hvis Henkel, eller en betydelig del av konsernets aktiva, kjøpes opp av en tredjepart, og der personopplysninger som er lagret av Henkel om deres kunder vil være én av verdiene som overføres,
 • Hvis vi er forpliktet til å offentliggjøre eller dele dine personopplysninger for å oppfylle lovgivningen eller for å håndheve eller bruke våre vilkår og betingelser ovenfor,
 • For markedsføring av andre produkter eller tjenester til deg gitt at du har samtykket til at dine personopplysninger kan deles med slike tredjeparter for markedsføringsformål når vi samler inn dine data.


SIKKERHET

Henkel vi lagre dine opplysninger på en sikker måte, og ta alle rimelige forhåndsregler for å beskytte dine opplysninger mot tap, misbruk eller endringer. Henkels tjenesteleverandører, som har tilgang til dine opplysninger for å kunne levere tjenester til oss, er kontraktsforpliktet til å holde slik informasjon konfidensiell og kan ikke bruke disse opplysningene til andre formål enn å levere disse tjenestene.


HVOR VI LAGRER DINE PERSONOPPLYSNINGER

Dataene vi samler inn fra deg kan overføres til, og lagres, på et sted utenfor EØS-området.  Slike data kan også behandles av medarbeidere utenfor EØS-området.  Ved å sende inn dine personopplysninger samtykker du til slik overføring, lagring eller behandling av dine personopplysninger.  Vi vil ta alle rimelige forhåndsregler for å sikre at dine data håndteres på en sikker måte og i henhold til denne personvernerklæringen.

Dessverre er overføring av informasjon via Internett ikke helt trygt. Selv om vi vil gjøre vårt beste for å beskytte dine personopplysninger, kan vi ikke garantere sikkerheten til dine data som overføres til oss via vårt nettsted og/eller Facebook-plattformer eller lignende sosiale medier-plattformer. All dataoverføring er på egen risiko.


PERSONOPPLYSNINGER RELATERT TIL BARN

Henkel ønsker ikke å samle inn opplysninger om barn som er under 14 år. Der dette er nødvendig vil Henkel uttrykkelig gjøre barna oppmerksomme på det faktum at de ikke skal sende personopplysninger til Henkel. Hvis foreldre eller andre verger oppdager at barna de har tilsyn for har gjort personrelaterte opplysninger tilgjengelig for Henkel, ber vi om at de kontakter oss på adressen nedenfor. Vi vil da sørge for at disse opplysningene blir slettet.


DINE ØNSKER OG SPØRSMÅL/DATA-/SIKKERHETSANSVARLIG

Lagrede data vil slettes så snart dette er praktisk mulig når Henkel ikke lenger har behov for slike data til formålene de ble innsamlet.  Du kan selvfølgelig til enhver tid be om at dine opplysninger blir slettet ved å sende oss et brev eller en e-post.

Du har rett til å få tilgang til informasjon vi har om deg ved å kontakte oss via brevpost eller e-post. Send alle henvendelser (via e-post eller brevpost) til norden.communication@se.henkel.com eller Norden AB, Corporate Communications, PO Box 120 80, 102 22 Stockholm, Sverige.


ENDRINGER I DENNE PERSONVERNERKLÆRINGEN

Vi kan endre denne personvernerklæring når som helst.  Når vi reviderer denne personvernerklæringen vil vi endre varseldatoen for å angi når revisjonene er utført.  Ved å bruke nettstedet og/eller å sende inn personopplysninger til oss, samtykker du til vilkårene i denne personvernerklæringen fra du starter å bruke nettstedet og/eller fra tidspunktet du sender dine personopplysninger til oss.