Hvordan dekorere en lommebok?

Bruk dine kreative evner til å pynte en gammel lommebok med morsomme dekorasjoner. Når du har valgt motiv, sørger Loctite superlim for at hver lille bit festes forsvarlig på plass. Vi anbefaler å bruke superlimet Loctite Power Easy, ettersom det er beregnet for å kunne bruke litt tid på justeringer. Det gir dessuten mindre risiko for utilsiktet klebing til fingrene og egner seg dermed ypperlig til liming som krever ekstra fingerferdighet. Når alt er på plass, tar det bare noen få minutter før den sterke, dryppfrie gelen tørker og blir transparent. Det gir en pen og usynlig limskjøt samtidig som den ekstra sterke formelen gir lang holdbarhet.

Følg vår bruksanvisning trinn for trinn:

  1. Sørg for at overflaten av lommeboken er ren og helt tørr.

  2. Klem forsiktig ut en liten dråpe Power Easy superlim på den ene siden av dekorasjonen.

  3. Press den limte siden av dekorasjonen på lommeboken. Superlimet Power Easy gir deg tid til å gjøre eventuelle justeringer for å sikre nøyaktig plassering av dekorasjonen.

  4. Når dekorasjonen er på plass, holder du den fast til limet har herdet – pass på at du ikke beveger på den. Det gjør ikke noe om det tyter ut litt lim på siden – det er enkelt å fjerne når det er tørt (se punkt 6).

  5. La herde i minst 1–2 timer. La ligger over natten for best mulig resultat.

  6. Eventuelt overskytende lim kan skrapes forsiktig vekk med en kniv etter at det er tørt, eller tørkes av med en papirserviett fuktet med acetonholdig neglelakkfjerner.

  7. Sett umiddelbart på hetten igjen og oppbevar limet opprett på et tørt og kjølig sted.

Anbefalte produkter: