Hvordan reparere smykker?

Det er ikke så uvanlig at ømtålige smykker som for eksempel favorittøreringene går i stykker etter kontinuerlig bruk. I stedet for å kaste øreringene du er så glad i, kan du overlate til Loctite å puste nytt liv i dem. Loctite flytende superlim har en praktisk børsteapplikator som egner seg ypperlig til denne typen reparasjoner, fordi den gjør det enkelt å spre limet over de små flatene med uregelmessig form. Den sterke formelen er utviklet med tanke på å danne elastiske limskjøter som blir transparente når de tørker, og er både usynlige og holdbare.

Følg vår bruksanvisning trinn for trinn:

1. Sørg for å rengjøre både overflaten og baksiden av øreringen grundig for å fjerne eventuelt gammelt lim og smuss, og pass på at de er helt tørre.

2. Stryk et tynt og jevnt limlag på øreringen der baksiden skal festes. Press baksiden av øreringen og øreringen hardt sammen igjen, og hold delene sammen i noen minutter.

3. Unngå å bevege på delene før limet har herdet. Det gjør ikke noe om det tyter ut litt lim – det er enkelt å fjerne når det er tørt (se punkt 5).

4. Best resultat får du hvis du venter minst én time før du bruker øreringene igjen, eller lar dem ligge over natten.

5. Eventuelt overskytende lim kan skrapes forsiktig vekk med en skarp kniv etter at det er tørt, eller tørkes av med en papirserviett fuktet med acetonholdig neglelakkfjerner.

6. Sett umiddelbart på hetten igjen og oppbevar limet opprett på et tørt og kjølig sted.

Anbefalte produkter: