Hvordan reparere et revnet eller frynset lærbelte?

Reparer dine kjære personlige eiendeler og tilbehør med superlimet Loctite Power Flex. Den ekstra kraftige formelen med gummitilsetning er beregnet for å gi ekstra godt resultat på porøse materialer som lær og tekstiler, og danner elastiske, sterke og fleksible limskjøter. Limet egner seg derfor ypperlig til reparasjon av frynsete belter. Superlimet Power Flex er en dryppfri gel og dermed enkel å påføre uten søl. Limet blir transparent når det tørker og danner usynlige og utrolig sterke limskjøter. Til vanskelige tilgjengelige steder har superlimet Loctite Power Flex Control en flaske som er enkel å klemme lim ut av samt en dyse som gjør reparasjoner som krever ekstra fingerferdighet, enklere.

Følg vår bruksanvisning trinn for trinn:

1. Legg beltet rett ut på en plan flate.  Sørg for at de to delene som skal føyes sammen, er rene og helt tørre.

2. Bøy den øvre delen tilbake og klem forsiktig ut en liten, jevn mengde lim på den nederste flaten på innsiden av beltet, ikke for nær kantene for å unngå at limet tyter ut.

3. Press de to flatene hardt sammen, glatt ned og hold til limet har herdet. Bruk Loctite Power Flex Gel Control for ekstra høy presisjon.

Unngå å bevege på delene før limet har herdet. Det gjør ikke noe om det tyter ut litt lim – det er enkelt å fjerne når det er tørt (se punkt 5).

4. La tørke i minst 1-2 timer før du bruker beltet. La ligge over natten for best mulig resultat.

5. Eventuelt overskytende lim kan tørkes vekk med en papirserviett dyppet i Loctite limfjerner etter at det har tørket.

6. Sett umiddelbart på hetten igjen og oppbevar limet opprett på et tørt og kjølig sted.

Anbefalte produkter: