Hvordan reparere en lærveske?

Det hender ofte at remmen på lærhåndvesker løsner eller går fra hverandre på grunn av kontinuerlig bruk og fordi vesken fylles med tunge ting som gjør at den blir slitt. Med superlimet Loctite Power Flex kan du lime en ødelagt håndveskerem på en, to, tre. Den ekstra kraftige gelen med gummitilsetning er beregnet for å gi ekstra godt resultat på porøse materialer som lær og tekstiler, og danner elastiske, sterke og fleksible limskjøter. Superlimet Power Flex er en dryppfri gel og dermed enkel å påføre uten søl. Limet blir transparent når det tørker, og danner en usynlig og utrolig sterk limskjøt. Til vanskelige tilgjengelige steder har superlimet Loctite Power Flex Control en flaske som er enkel å klemme lim ut av samt en presisjonsdyse som gjør reparasjoner som krever ekstra fingerferdighet, enklere.

Følg vår bruksanvisning trinn for trinn:

1. Legg vesken på en plan flate, for eksempel et bord, og rengjør begge flatene som skal føyes sammen. Pass på at de er helt tørre før limet påføres.

2. Legg forsiktig et tynt og jevnt limlag på både overflaten av vesken og enden av remmen.

3. Press de to delene hardt sammen og hold til limet har herdet. Bruk Loctite Power Flex Gel Control for ekstra høy presisjon.

Unngå å bevege på delene før limet har herdet. Det gjør ikke noe om det tyter ut litt lim – det er enkelt å fjerne når det er tørt (se punkt 5).

4. La tørke i minst 1-2 timer før du bruker vesken. La ligge over natten for best mulig resultat.

5. Eventuelt overskytende lim kan tørkes vekk med en papirserviett dyppet i Loctite limfjerner etter at det har tørket.

6. Sett umiddelbart på hetten igjen og oppbevar limet opprett på et tørt og kjølig sted.

Anbefalte produkter: