Hvordan reparere en klokkereim

Loctites ekstra sterke superlim Power Flex med gummitilsetning redder dine verdigjenstander fra slitasje ved at det danner fleksible og sterke limskjøter. Superlimet Power Flex' fleksible limskjøter fungerer på porøse flater, og er et perfekt alternativ for reparasjon av klokkeremmer. Den dryppfrie gelen blir transparent når den tørker, og danner usynlige og slitasjebestandige limskjøter, mens den sterke formelen gir vann- og støtbestandige resultater. Til vanskelige tilgjengelige steder har superlimet Loctite Power Flex Control en flaske som er enkel å klemme lim ut av samt en presisjonsdyse som gjør reparasjonen enklere.

Følg vår bruksanvisning trinn for trinn:

  1. Sørg for at de to overflatene som skal limes er rene, tørre og passer sammen (ikke sprekker/hull da limet ikke fyller).

  2. Trykk forsiktig ut en liten dråpe på en overflate. Trykk delene sammen umidelbart. Hold et par sekunder sånn at det fester.

  3. La tørke i minst 1–2 timer. La stå over natten for beste resultat.

  4. Sett påigjen korken umiddelbart og oppbevar limet stående på et tørt og kjølig sted.

  5. Eventuelt overskytende lim kan skrapes forsiktig vekk med en kniv etter at det er tørt, eller tørkes av med en papirserviett fuktet med acetonholdig neglelakkfjerner.

  6. Sett umiddelbart på igjen hetten og oppbevar limet opprett på et tørt og kjølig sted.

    * Ikke egnet for silikoniserte stropper.

Anbefalte produkter: